Ζητείται προσωπικό από την Ryanair χωρίς εμπειρία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

0
6038

Δείτε επίσης: H AEGEAN airlines ζητά CABIN CREW MEMBER σε Αθήνα και Λάρνακα

Η Ryanair είναι παγκοσμίως η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία και δεν σταματά να αναπτύσσεται. Το εντυπωσιακό πλάνο ανάπτυξής της, σου δίνει τη δυνατότητα να εξελιχθείς επαγγελματικά ακόμα πιο γρήγορα. Η οποιαδήποτε προαγωγή, σου προσφέρει ακόμη περισσότερες παροχές.

Τι προσφέρεται στη θέση του πληρώματος θαλάμου επιβατών πλήρης απασχόλησης:

(Δείτε τα προαπαιτούμενα προσόντα για τη θέση εδώ)

  • 3 χρόνια εγγυημένο συμβόλαιο ορισμένου χρόνου για την Ryanair από την Crewlink οποία έχει σύμβαση να προσφέρει το πληρώματος του θαλάμου επιβατών.
  • Οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε διάφορα αεροδρόμια σε όλη την Ευρώπη.
  • Καμία προγραμμματισμένη διανυχτέρευση. Η Ryanair σας πηγαίνει σπίτι σας κάθε μέρα «On Time».
  • Οι βάρδιες είναι 5/3 – 5/3 – 5 ημέρες και 3 μέρες άδεια ακολουθούμενη από 5 ημέρες και 3 ημέρες άδεια.
  • Γενναιόδωρα οφέλη στα ταξίδια σας από την πρώτη μέρα, δίνοντας σας την ευκαιρία να πετάξετε στο εξωτερικό για τις ημέρες σας της άδειας σας. Ρώμη για μεσημεριανό; Ή σκι στην Αυστρία; Γιατί όχι;
  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών εξαρτάται σχετικά με το πού θα βασίζεται το δίκτυο της Ryanair.
  • Ένα “New Joiners Allowance” -ένα επιπλέον € 1.200 καταβάλλονται πρώτων 6 μηνών κατά την έναρξη της νέας σταδιοδρομίας σας.
  • Μεγάλες ευκαιρίες εξέλιξης: Αν είστε ένας επιτυχημένο μέλος του πληρώματος, έχετε τη δυνατότητα να προσληφθείτε άμεσα με τη Ryanair και, μετά από 12 μήνες, μπορεί να σας επιλέξουν για την εξέλιξη σε επόπτη εξυπηρέτησης πελατών, κερδίζοντας πάνω από € 30.000 ακαθάριστο ετησίως.

Αν σε ενδιαφέρει να απολαμβάνεις και εσύ αυτές τις παροχές, κάνε την αίτησή σου σήμερα για να παρευρεθείς σε μία από τις νέες ημερομηνίες για τις ημέρες καριέρας που διοργανώνει η Crewlink στην Ελλάδα στις 25 και 26 Ιανουαρίου ΕΔΩ

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here