Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο για την ασφαλή χρήση των Social Media

0
142

Τα κοινωνικά δίκτυα αποτελούν πλέον ένα ιδιαίτερα σημαντικό μέρος τόσο της προσωπικής μας όσο και της επαγγελματικής μας ζωής. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι όλων των ηλικιών χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το βασικό ερώτημα όμως είναι: κατά πόσοι οι χρήστες εξασφαλίζουν την ασφαλή χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης?

Αυτό είναι και το βασικό αντικείμενο του Ευρωπαϊκού έργου ERASMUS+ ”INFORMED AND SAFE USE SOCIAL MEDIA SKILLS TO ADULTS” στην υλοποίηση του οποίου συμμετέχει και το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας μαζί με εταίρους από την Τουρκία, Πορτογαλία, Ιταλία, Ισπανία και Πολωνία.

Στο πλαίσιο του έργου, στις 29 Ιανουαρίου έως και 2 Φεβρουαρίου 2017 θα υλοποιηθεί εξειδικευμένο εκπαιδευτικό σεμινάριο στην πόλη Ουέλβα της Ισπανίας. Αντικείμενα του σεμιναρίου θα είναι:

  1. Τα πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης καθώς και οι λύσεις που υπάρχουν για αυτά τα προβλήματα
  2. Δράσεις και πολιτικές που υλοποιούνται σε κάθε μια από τις χώρες που συμμετέχουν στο έργο σχετικά με την προώθηση της ασφαλούς χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Στο εκπαιδευτικό σεμινάριο δύνανται να συμμετάσχουν 5 άτομα από Ελλάδα, εκπροσωπώντας το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας. Τόσο τα μεταφορικά έξοδα όσο και τα έξοδα διαμονής και διατροφής των 5 ατόμων που θα συμμετάσχουν στο σεμινάριο καλύπτονται εξ’ ολοκλήρου από το έργο και το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας.

Προφίλ των ατόμων που δύνανται να εκπροσωπήσουν το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας:

  • Άτομα ηλικίας 21 έως 29 ετών που τους ενδιαφέρει ο τομέας της εκπαίδευσης
  • Υπεύθυνα άτομα που δεσμεύονται στους στόχους που θέτουν
  • Άτομα με άνεση στην ομιλία και στον χειρισμό της αγγλικής γλώσσας.
  • Άτομα με άνεση στην επικοινωνία με άλλα άτομα
  • Προηγούμενη εμπειρία σε διακρατικές συναντήσεις θα εκτιμηθεί επιπλέον

Όσοι/όσες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο και να ταξιδέψουν στην Ισπανία, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στη παρακάτω Φόρμα Συμμετοχής το συντομότερο δυνατόν, αποστέλλοντας ως επισυναπτόμενο αρχείο και το βιογραφικό τους σημείωμα.

Προθεσμία δήλωσης συμμετοχής: 11/01/2017

Φόρμα Συμμετοχής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here