CVProfessionals “Το νέο σας Βιογραφικό Σημείωμα & η νέα Συνοδευτική Επιστολή σας”

0
217

“Ετοιμάστε το νέο σας Βιογραφικό Σημείωμα & τη νέα Συνοδευτική Επιστολή σας”Το ακαδημαϊκό υπόβαθρο των ανθρώπων της επαγγελματικής πλατφόρμας CV Professionals συνδυάστηκε μέσα στην πάροδο του χρόνου με την πολύχρονη εμπειρία των συνεργασιών τους,  με τις μεγαλύτερες συμβουλευτικές εταιρείες παγκοσμίου εμβέλειας σε θέματα Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων και Ανθρωπίνου Δυναμικού σε Βόρεια Ευρώπη, Αμερική, Καναδά, Μέση και Άπω Ανατολή. Ο συνδυασμός αυτός εγγυάται την ποιότητα των υπηρεσιών μας προς όλους εσάς.

Οι άνθρωποι της CV Professionals γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες των ζητημάτων εύρεσης εργασίας σε ένα μεγάλο αριθμό χωρών όπως για παράδειγμα το Κατάρ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μπαχρέιν, τη Σαουδική Αραβία, την Αίγυπτο, τη Λιβύη, την Ιορδανία, τη Κύπρο, τη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία, τη Σιγκαπούρη, το Χονγκ Κονγκ και την Κίνα.

Επίσης, κατέχουμε θέματα που αφορούν την αγορά εργασίας και σε χώρες του δυτικού ημισφαιρίου όπως η Αγγλία, η Σκωτία, η Ουαλία, η Γαλλία, το Βέλγιο, η Τσεχία, η Ρωσία.

Η CV Professionals ακολουθεί μια μοναδική και ιδιαίτερη μεθοδολογία για την «Σύνταξη του Βιογραφικού Σημειώματος» και της «Συνοδευτικής Επιστολής» όπως και για την προετοιμασία της «Επαγγελματικής Συνέντευξης». Η ίδια επαγγελματική μεθοδολογία ακολουθείται και σε ό,τι αφορά τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας σε φοιτητές.

Διάφορα πρότυπα σχολών Διοίκησης Επιχειρήσεων διάσημων πανεπιστημίων όπως του Harvard University, του Hult University και του St. Luis University, είναι κάποια από αυτά στα οποία στηρίζεται η μεθοδολογία που ακολουθούμε, είτε για να συντάξουμε το «Βιογραφικό Σημείωμα» και την «Συνοδευτική Επιστολή», είτε για να ετοιμάσουμε τον καθένα από εσάς ώστε να ανταποκριθεί με επιτυχία στην «Επαγγελματική Συνέντευξη» .

Στα ίδια πρότυπα βασίζεται η μεθοδολογία μας και στις υπόλοιπες Υπηρεσίες , όπως η Δημιουργία LinkedIn Social Media Profile, οι Υπηρεσίες για Φοιτητές, οι Υπηρεσίες Αλλαγής Καριέρας, αλλά και οι Συμβουλευτικές Υπηρεσίες.

Εντάσσοντας στο δυναμικό της ως Γενικό Διευθυντή της, τον Ιωάννη Σαπλαμίδη, ο οποίος διατηρεί επίσης ένα πλούσιο εκπαιδευτικό-ακαδημαϊκό υπόβαθρο και σε συνδυασμό με την μεγάλη εμπειρία που έχει αποκτήσει στο τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού, μέσω της εργασίας του για μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο αξιοσέβαστες εταιρείες στον κόσμο, παρέχει εγγύηση ποιότητας για τις Υπηρεσίες της CVProfessionals, σε όλους εσάς.

Μέσα από τη μακροχρόνια επαγγελματική εμπειρία του σε θέματα προσλήψεων, σε συνάρτηση με τη συνεχή κατάρτιση στο συγκεκριμένο τομέα των Ανθρωπίνων πόρων και του Ανθρώπινου Δυναμικού, είναι σε θέση να παρέχει επαγγελματικές συμβουλές, σε ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας, σε κάθε επαγγελματία που θέλει να χτίσει ένα σοβαρό, ανταγωνιστικό και σύγχρονο προφίλ, το οποίο πρόκειται να αυξήσει τις πιθανότητες να εντοπιστεί από τους αρμόδιους ‘’κυνηγούς ταλέντων’’ κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εύρεσης εργασίας, με αποτέλεσμα να έχει ακόμα περισσότερες πιθανότητες να προσκληθεί για μια Επαγγελματική Συνέντευξη. Σε μια Επαγγελματική Συνέντευξη που θα τον οδηγήσει στη νέα θέση εργασίας του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here