Η νέα φωτιζόμενη επιγραφή της Uber που θα σε βοηθήσει να βρεις την κούρσα σου [VIDEO]

0
171

Η νέα πατενταρισμένο φωτιζόμενη επιγραφή της Uber η οποία θα μπαίνει στο πάνω μέρος των αυτοκινήτων και θα ειδοποιεί στους πελάτες όταν θα έρχεται το όχημα μεταφοράς τους.

Η πατέντα έχει κατατεθεί από τον Μάιο του 2014, μα είχε παραχωρηθεί στο Uber για την χρήση της την περασμένη Τρίτη 3/1/17.
Αποτελείται από μία ορθογώνια επιφάνεια φωτισμού, με ένα μέρος της να ελέγχεται από την εφαρμογή του επιβάτη και να αλλάζει χρώμα. Επιπλέον εξηγεί πως θα φωτίζεται ολόκληρη η επιφάνεια φωτισμού και οι επιβάτες θα μπορούν να επιλέγουν διαφορετικά μοτίβα.
Όλα αυτά έχουν σκοπό να διευκολύνουν στην αναγνώριση του οχήματος από τον επιβάτη.

Διαβάστε επίσης: Κολάρο που σας λέει τι σκέφτεται το αγαπημένο σας κατοικίδιο

Θα περιμένουμε όμως να δούμε σύντομα στην Αθήνα κάποιο φωτιζόμενο σήμα στο ταμπλό ή κάποια φωτιζόμενη επιγραφή στα αυτοκίνητα της Uber; Καθώς δεν έχουμε τέτοια ανακοίνωση ακόμα από την Uber θα περιμένουμε με ανυπομονησία.

Ήδη η Uber δοκιμάζει ένα άλλο φωτιζόμενο σήμα τοποθετημένο στο ταμπλό που θα αλλάζει χρώμα σε τρεις πόλεις στην Αμερική.
Το φως αυτό δουλεύει με παρόμοιο τρόπο με την πατέντα της Uber. Οι επιβάτες θα επιλέγουν το χρώμα στα τηλέφωνα τους και το φως θα αλλάζει σε οποιοδήποτε χρώμα  επιλέξουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here