Θέση για Βιολόγο στο ΕΛ.Γ.Ο. ΔΗΜΗΤΡΑ

0
61

Το Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ – ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης ερευνητικού προγράμματος με τίτλο: «Μελέτη αποτελεσματικότητας της επρινομεκτίνης ενάντια στους κρότωνες των προβάτων σε συνθήκες εκτροφής»

Συγκεκριμένα ενδιαφέρεται για την υποβολή πρότασης προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, και ειδικότερα:

Έναν ΒΙΟΛΟΓΟ ΠΕ, με αντικείμενο:

  • Τη συλλογή, ταυτοποίηση και εξέταση για παθογόνα κροτώνων καθώς και την εξέταση βιολογικών δειγμάτων από τα πρόβατα, με τη χρήση ειδικών μοριακών, ανοσολογικών παρασιτολογικών τεχνικών καθώς και την ερμηνεία των αποτελεσμάτων
  • τη συμμετοχή στη συγγραφή εκθέσεων και εργασιών καθώς και συμμετοχή σε σχετικές συναντήσεις στο πλαίσιο του προγράμματος.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Πτυχίο Βιολόγου, απόφοιτο ΑΕΙ.
  • Προηγούμενη αποδεδειγμένη εμπειρία στην αναγνώριση των κροτώνων των προβάτων.
  • Προηγούμενη εμπειρία στη χρήση μοριακών τεχνικών (που εφαρμόζονται στην κτηνιατρική παρασιτολογία).
  • Προηγούμενη εμπειρία συμμετοχής σε ερευνητικά προγράμματα.

Πρόσθετα προσόντα

  • Καλός χειρισμός της αγγλικής γλώσσας (το πρόγραμμα είναι διεθνής συνεργασία και απαιτεί συμμετοχή στη συγγραφή εκθέσεων και εργασιών καθώς και συμμετοχή σε σχετικές συναντήσεις).
  • Επιθυμητή η γνώση και άλλων ξένων γλωσσών.

Όσοι επιθυμούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους καλούνται να υποβάλουν εγγράφως πρόταση για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου, κατ’ άρθρο 681 ΑΚ, μέχρι και την 9 η Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12 πμ σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη «Για την αριθ. 151 /30-01- 2017 Πρόσκληση εκδήλωσης Ενδιαφέροντος». Η πρόταση υποβάλλεται στα γραφεία του Ινστιτούτου Κτηνιατρικών Ερευνών της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας, του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ – ΔΗΜΗΤΡΑ, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.
Προτάσεις που θα παραληφθούν μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα δεν θα γίνουν αποδεκτές.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2310 365 370.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά :
1. Αντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή ελλείψει ταυτότητας, φωτοαντίγραφο των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου).
2. Αντίγραφα των τίτλων σπουδών. Εφόσον αυτά έχουν αποκτηθεί στην αλλοδαπή απαιτείται: πιστοποιητικό αναγνώρισης ή επικυρωμένο φωτοαντίγραφο από το Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π) ή πράξη αναγνώρισης από το ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α, για την ισοτιμία του τίτλου, που να έχει εκδοθεί μέχρι και την τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.
3. Αντίγραφο πιστοποιητικού απόδειξης ξένης γλώσσας όπου απαιτείται.
4. Αντίγραφο πιστοποιητικού απόδειξης γνώσης χρήσης Η/Υ και διαδικτυακών εφαρμογών όπου απαιτείται.
5. Δικαιολογητικά για την απόδειξη της εργασιακής εμπειρίας (συμβάσεις, βεβαιώσεις κ.λπ. από όπου να προκύπτει το χρονικό διάστημα και το αντικείμενο απασχόλησης).
6. Αντίγραφο της άδειας άσκησης επαγγέλματος, όπου αυτή απαιτείται.
7. Βιογραφικό σημείωμα (σύντομο).
8. Οποιαδήποτε έγγραφα πιστοποιούν το τυχόν επιστημονικό έργο.
9. Υπεύθυνη Δήλωση, ότι σε πιθανή επιλογή για την αριθ. 151/30-01-2017 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος δεν θα συντρέχουν οι απαγορεύσεις της παραγράφου 1 και 4, του άρθρου 5, καθώς και της παραγράφου 1, του άρθρου 6 του π.δ. 164/2004.

Δείτε όλη την Προκύρηξη ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here