LIDL: Σπουδές στη Γερμανία και εργασία στην Ελλάδα με μισθό μέχρι 1800€

0
487

Σπουδές και εργασία μαζί από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Duales της LIDL.

Σπουδάζετε “Διεθνές Management Λιανεμπoρίου” στη Heilbronn, στο Duale Hochschule της Βάδης-Βυρτεμβέργης. Οι θεωρητικές σας σπουδές εναλλάσσονται με εργασία κάθε τρεις μήνες σε καταστήματα Lidl, ενώ με τη λήξη της τριετούς φοίτησης αποκτάτε τίτλο σπουδών Bachelor of Arts. Τα μαθήματα γίνονται σε μικρές ομάδες φοιτητών και το έμπειρο προσωπικό μας σας υποστηρίζει σε όλη τη διάρκεια των σπουδών. Η εκπαίδευση πραγματοποιείται στα Γερμανικά και μέρος της στα Αγγλικά. Λεπτομέρειες για τα προγράμματα σπουδών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Duale Hochschule

Στο διάστημα που η εργασία εναλλάσσεται με τις σπουδές σας, συμμετέχετε ενεργά σε εργασίες καταστήματος, αναλαμβάνοντας σταδιακά περισσότερες ευθύνες, από την ταξινόμηση εμπορευμάτων και το ταμείο, έως και τη διοίκηση μίας περιοχής καταστημάτων. Τα 2 πρώτα έτη εξοικειώνεστε με ομάδες εργασίας και με τις διαδικασίες στα καταστήματα μιας ευρύτερης περιοχής στη Γερμανία. Το τελευταίο έτος αναλαμβάνετε αρμοδιότητες στη χώρα προέλευσής σας, ως διοικητικό στέλεχος (Προϊστάμενος-η Πωλήσεων). Στο στάδιο αυτό σας υποστηρίζουμε παράλληλα με εκπαιδεύσεις και σεμινάρια.

Στόχος μας είναι, μετά την επιτυχή αποφοίτησή σας, να αναλάβετε τη θέση Προϊστάμενου/ης Πωλήσεων στην εταιρία μας. Ως Προϊστάμενος/η Πωλήσεων διοικείτε έως πέντε καταστήματα σε μία ευρύτερη περιοχή και έχετε στην ευθύνη σας περίπου 80 με 100 εργαζόμενους. Αναλαμβάνετε τη στελέχωση, την κινητοποίηση και την ανάπτυξη του προσωπικού των καταστημάτων.Επίσης είστε υπεύθυνος/η για την επίτευξη των στόχων της εταιρίας, καθώς και την ενίσχυση της φιλοσοφίας της Lidl. Εκτός από ένα μισθό άνω του μέσου όρου στην αγορά εργασίας, σας παρέχουμε εταιρικό αυτοκίνητο και σας εφοδιάζουμε στην εργασία σας με τα πιο σύγχρονα εργαλεία τεχνολογίας, ώστε να οργανώνετε την καθημερινότητά σας με δικά μας προγράμματα Software, που χρησιμοποιείτε στο εταιρικό σας iPad.
ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ
Για να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα σπουδών και πρακτικής Duales Studium, θα πρέπει να διαθέτετε τουλάχιστον

  • Ομαδικό πνεύμα, να σας αρέσει η συναναστροφή με πελάτες και συναδέλφους, να έχετε οργανωτικές δεξιότητες και να αναλαμβάνετε πρόθυμα ευθύνες από την πρώτη στιγμή.
  • Κοινωνικές και επικοινωνιακές δεξιότητες, σας αρέσει να ταξιδεύετε και να γνωρίζετε νέα μέρη και ανθρώπους
  • Απολυτήριο Λυκείου
  • θα πρέπει να γνωρίζετε άριστα Γερμανικά (τα μαθήματα γίνονται στα Γερμανικά) και πολύ καλά Αγγλικά
  • Αναζητάμε υποψήφιους με έντονη προσωπικότητα, πρόθυμους να μεταδώσουν τις ιδέες τους και με επιθυμία για προσωπική εξέλιξη.

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here