Αύριο καταλητική ημερομηνία για 200 προσλήψεις Γεωπόνων και κτηνιάτρων στον ΕΛΓΑ

0
45

Μέχρι αύριο 27-1-2017 οι αιτήσεις για την πρόσληψη 170 ατόμων ειδικότητας ΠΕ Γεωπόνων και 30 ατόμων ειδικότητας ΠΕ Κτηνιάτρων χρονικής διάρκειας έως 8 μηνών για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών του ΕΛ.Γ.Α.

Δικαιολογητικά (ακριβή αντίγραφα ή φωτοαντίγραφα) :
α) δελτίο αστυνομικής ταυτότητας,
β) τίτλο σπουδών,
γ) Βεβαίωση Άσκησης Επαγγέλματος Γεωτεχνικού ειδικότητας Γεωπόνου/Κτηνιάτρου ή Βεβαίωση Συνδρομής Νομίμων Προϋποθέσεων ΄Εναρξης Άσκησης Επαγγέλματος Γεωτεχνικού Ειδικότητας Γεωπόνου/Κτηνιάτρου που εκδίδονται από το ΓΕΩΤΕΕ.
δ) πιστοποιητικό γνώσης χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα i)επεξεργασίας κειμένων ii)υπολογιστικών φύλλων και iii) υπηρεσιών διαδικτύου καθώς και 3 υπεύθυνες δηλώσεις του Ν.1599/1986. [Κατεβάστε ΕΔΩ Το έντυπο της Υπεύθυνης Δήλωσης Ν.1599/1986 σε pdf και word]

Δείτε τις Αιτήσεις αναλύτικά:

  1. ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΩΝ
  2. ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΠΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ
  3. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΩΝ
  4. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ 
  5. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  6. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΛΥΜΑΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ

Οι προσλήψεις και συγκεκριμένα η κατάταξη των υποψηφίων θα γίνουν σύμφωνα με το χρόνο προϋπηρεσίας τους στον ΕΛΓΑ και σε περίπτωση ίδιου χρόνου προϋπηρεσίας με βάση το βαθμό πτυχίου τους.

Δείτε επίσης εδώ την Απόφαση υπ’ αριθ. 3/19-1-2017 του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛ.Γ.Α., με την οποία εγκρίθηκε η πρόσληψη. αναλυτικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here