8 θέσεις για προσωπικό καθαριότητας στο Γενικό Νοσοκοµείο Μεσσηνίας

0
16

H ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑ∆ΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά οκτώ (8) ατόµων για την αντιµετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων της Ν.Μ. Κυπαρισσίας του Γ.Ν. Μεσσηνίας, που εδρεύει στην Κυπαρισσία του Ν. Μεσσηνίας και συγκεκριµένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, αριθµού ατόµων ως εξής:

ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙ∆ΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ – ΤΡΙΩΝ
Κωδικός θέσης:
100
Υπηρεσία: Ν.Μ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ του Γ.Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Έδρα υπηρεσίας: ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
∆ιάρκεια σύµβασης: ** Από την ηµεροµηνία υπογραφής της σύµβασης και όχι πέραν της 31-12-2018
(** ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ : Το προσωπικό, καθ όλη την διάρκεια της Σύµβασης, θα απασχοληθεί µε 8/ωρη Απασχόληση. )
Αριθµός ατόµων: 8

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: Γενικό Νοσοκοµείο Μεσσηνίας – Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας, Αλ. Καλαντζάκου 13 Τ.Κ 24500 Κυπαρισσία Ν. Μεσσηνίας, απευθύνοντάς την, στο Τµήµα Προσωπικού υπόψη κ. Κωνσταντοπούλου Γεωργία (τηλ. επικοινωνίας: 2761360180).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Αθηναίων στον οποίο εδρεύει η υπηρεσία, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.(ήτοι από 31/01/2017 μέχρι 10/02/2017)

Δείτε όλη τη Προκύρηξη ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here