Θεσεις εργασίας στο Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας

0
386

Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας ανακοινώνει την πρόσληψη με Σύμβαση Μίσθωσης Έργου έως ετήσιας κατ΄αρχήν διάρκειας, με δυνατότητα ανανέωσής της μέχρι τη λήξη της διάρκειας των Προγραμμάτων, χωρίς καμία δέσμευση εκ των προτέρων, για το ΚΑΠΕ, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί προσλήψεων που το διέπει και εντός πάντοτε του χρόνου διάρκειας των εν λόγω Προγραμμάτων, εξειδικευμένο έκτακτο επιστημονικό προσωπικό, με συγκεκριμένα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, ως ακολούθως:

Έργο : «ΧΜ ΕΟX Χρηματοδοτικός Μηχανισμός Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου 2009-2014 : GR – 03 / Συμπληρωματικές δράσεις (Complementary Actions)»
Κωδικός ΧΜ ΕΟΧ 2/17.2

Δύο Πολιτικοί Μηχανικοί ΠΕ (2 θέσεις)
Απαιτούμενα προσόντα:
• Αποδεδειγμένη πενταετής εργασιακή εμπειρία (5) σε θέματα οργάνωσης και διαχείρισης συγχρηματοδοτούμενων Έργων και Προγραμμάτων που απευθύνονται σε φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
• Άριστη γνώση (πιστοποιημένη )της αγγλικής γλώσσας.
• Πολύ Καλή γνώση χρήσης Η/Υ σε περιβάλλον Windows, Microsoft office (WORD, EXCEL κλπ.)
Θα συνεκτιμηθούν:
• Ειδική εμπειρία σε παρακολούθηση δημοσίων έργων που αφορούν στον τομέα της Ενέργειας.
• Κτήση Μεταπτυχιακού σε συναφή θέματα όπως Διοίκησης Έργων ή Ευρωπαϊκής Πολιτικής.
• Εμπειρία σε Χρονικό Προγραμματισμό Έργων, Οικον/τεχνική – Χρηματοοικονομική Αξιολόγηση Έργων, Αξιολόγηση Επενδύσεων.

Έργο : ENERFUND – “An ENErgy Retrofit FUNDing rating tool”.
Κωδικός ENERFUND 2/17.1

Ένας/ μία πτυχιούχος ΠΕ Φυσικός (1 θέση)
Απαιτούμενα προσόντα:
• Εξειδίκευση στην φυσική του κτιριακού περιβάλλοντος
• Δεκαετή (10) εμπειρία σε θέματα φυσικής των κτιρίων και ειδικότερα σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας (ΕΞΕ) στο κτιριακό περιβάλλον, διενέργειας δυναμικών προσομοιώσεων στα κτίρια, λήψης και επεξεργασίας μετρήσεων ενεργειακών μεγεθών σε κτίρια και υποβολής προτάσεων βελτιστοποίησης της ενεργειακής κατάστασης των κτιρίων και του δομημένου περιβάλλοντος.
• Εμπειρία σε εκτίμηση περιβαλλοντικών και ενεργειακών δεικτών για παρεμβάσεις ΕΞΕ σε κτίρια και στο αστικό περιβάλλον.
• Γνώση της Εθνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας σε θέματα ΑΠΕ και ΕΞΕ καθώς και ενεργειακής αποδοτικότητας στα κτήρια
• Πολύ καλή γνώση χρήσης υπολογιστικών εργαλείων (word, excel, PowerPoint, internet), εργαλείων προσομοίωσης κτιρίων (π.χ. TRNSYS), κώδικα html, Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου – CMS (π.χ. WordPress, LifeRAy), καθώς και στατιστικών προγραμμάτων (π.χ.
SPSS).
• Καλή γνώση αγγλικής γλώσσας.
Θα συνεκτιμηθούν:
• Κτήση αναγνωρισμένου μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών σε θέματα φυσικής κτιριακού περιβάλλοντος ή σχετικού μεταπτυχιακού.
• Αποδεδειγμένη εμπειρία σε θέματα υλοποίησης και διαχείρισης προγραμμάτων χρηματοδοτούμενων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά Ταμεία, ΕΣΠΑ, το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Υποβολή Δικαιολογητικών
Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση, όπου θα αναφέρεται ευκρινώς η θέση ενδιαφέροντός τους (κωδικός θέσης), η οποία θα συνοδεύεται από πλήρη φάκελο δικαιολογητικών, ήτοι :
α) Βιογραφικό σημείωμα,
β) Φωτοτυπία 2 όψεων ταυτότητας,
γ)Φωτοαντίγραφα των τίτλων σπουδών,
δ) Βεβαιώσεις Προϋπηρεσίας,
ε) Ό,τι άλλο κρίνουν οι υποψήφιοι ότι άπτεται των απαιτούμενων προσόντων και εκτιμούν ότι θα βοηθήσει στην επιλογή τους.

Οι µεταπτυχιακοί και διδακτορικοί τίτλοι σπουδών, όπως και ο βασικός τίτλος σπουδών, εφόσον αποκτήθηκαν στο εξωτερικό, θα πρέπει να είναι αναγνωρισµένοι από τον ∆ΟΑΤΑΠ.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει ομοίως να υποβάλουν και Υπεύθυνη Δήλωση (Ν.1599/1986) ότι τα αναφερόμενα στοιχεία είναι ακριβή και ότι έχουν τακτοποιημένες φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις.

Οι υποψήφιοι που θα πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα, θα κληθούν για προσωπική συνέντευξη σε ημερομηνία και ώρα που θα τους κοινοποιηθεί γραπτώς ή τηλεφωνικώς. Οι αιτήσεις με τα συνοδευτικά στοιχεία θα πρέπει να κατατεθούν ή να αποσταλούν ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή, από την 9η/2/2017 με καταληκτική ημερομηνία παραλαβής στα γραφεία του ΚΑΠΕ την 23η/2/2017 και ώρα 14:00 στη Δ/νση : 19ο χλμ. Λεωφόρος Μαραθώνος, 19009 Πικέρμι Αττικής, υπόψη κας Αικ. Μπεχράκη, με την ένδειξη: Αίτηση για την πρόσληψη εξωτερικών συνεργατών, με Συμβάσεις Ανάθεσης Έργου, για την εκτέλεση Προγραμμάτων που υλοποιεί το ΚΑΠΕ.

Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν συγκεντρώσει όλα τα δικαιολογητικά ή δεν έχουν προλάβει να τα αποστείλουν εγκαίρως, μπορούν να στείλουν ηλεκτρονικά τη σχετική αίτηση και το βιογραφικό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση : bechraki@cres.gr έως την 23η/2/17 και ώρα 14:00 προκειμένου οι υποψηφιότητές τους να γίνουν αποδεκτές και εν συνεχεία να αποστείλουν και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά.

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
1. Οι ενδιαφερόµενοι θα πρέπει να έχουν:
α) Την Ελληνική ιθαγένεια ή ιθαγένεια κράτους – µέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εφόσον ο υποψήφιος έχει ιθαγένεια κράτους – µέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρέπει απαραίτητα να γνωρίζει την ελληνική γλώσσα σε βαθµό επαρκή για την άσκηση των καθηκόντων της επιδιωκόµενης ειδικότητας.
β) Εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις (αφορά τους άνδρες) ή να έχουν απαλλαγεί νόµιµα από αυτές, ή, εφόσον έχουν αναγνωρισθεί ως αντιρρησίες είδησης, να έχουν εκπληρώσει, σύµφωνα µε τις ειδικές διατάξεις της στρατολογικής νοµοθεσίας, άοπλη θητεία ή εναλλακτική πολιτική κοινωνική υπηρεσία.
2. Όσοι ενδιαφερόµενοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, όπως ρητά αναφέρονται στην παρούσα Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη σύναψη σύµβασης µίσθωσης έργου, δεν υπόκεινται σε διαδικασία επιλογής/ αξιολόγησης.
3. ∆εν λαµβάνονται υπόψη προτάσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος από
διαφερόµενους που:
α) Έχουν καταδικαστεί για κακούργηµα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, καθ’ υποτροπή συκοφαντική δυσφήµηση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκληµα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκληµα οικονοµικής εκµετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.
β) Έχουν παραπεµφθεί µε τελεσίδικο βούλευµα για κακούργηµα ή για πληµµέληµα της περίπτωσης α’, έστω και αν το αδίκηµα έχει παραγραφεί.
γ) Λόγω καταδίκης, έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώµατα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή.
δ) Τελούν υπό στερητική δικαστική συµπαράσταση (πλήρη ή µερική), υπό επικουρική δικαστική συµπαράσταση (πλήρη ή µερική) ή και υπό τις δύο αυτές καταστάσεις.
ε) Έχουν απολυθεί, εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώµατος.

Δείτε την προκύρηξη ΕΔΩ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here