ΚΕΕΛΠΝΟ: Οριστικοί πίνακες για 679 προσλήψεις υγειονομικών θέσεων για το προσφυγικό

0
227

Δείτε επίσης: Προσληψη 5 ατόμων από το ΚΕΘΕΑ

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Επείγουσας Υγειονομικής Διαχείρισης για την Προσφυγική Κρίση».Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) οι οριστικοί πίνακες αποτελεσμάτων του.

Σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ το αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνουν προσλήψεις για 679 επαγγελματιών υγείας, διοικητικού και λοιπού επιστημονικού προσωπικού ως εξής:

Δείτε επίσης: 1.666 μόνιμες προσλήψεις σε νοσοκομεία

  • Για την ενίσχυση των δομών του Δημόσιου Συστήματος Υγείας:  64 ιατροί, 148 νοσηλευτές,  41 μαίες, 9 κοινωνικοί λειτουργοί, 5 ψυχολόγοι, 15 τεχνολόγοι ακτινολόγοι και 14 τεχνολόγοι ιατρικών εργαστηρίων, 15 διοικητικοί, 11  διαμεσολαβητές υγείας, 44 άτομα βοηθητικού προσωπικού και 40 διασώστες του ΕΚΑΒ.
  • Για την παροχή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης στα Κέντρα Φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών: 15 ιατροί, 49 νοσηλευτές, 29 μαίες, 35 ψυχολόγοι, 18 κοινωνικοί λειτουργοί, 12 διαπολιτισμικοί διαμεσολαβητές, 17 κοινωνιολόγοι, 3 επαγγελματίες υγείας και 6 συντονιστές πεδίου.
  • Για την ενίσχυση του Συστήματος Επιδημιολογικής Επιτήρησης και Δημόσιας Υγείας, μέσω του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων σε συνεργασία με τις Υγειονομικές Περιφέρειες και τις Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας των Διοικητικών Περιφερειών: 9 γιατροί, 8 επιδημιολόγοι, 23 επισκέπτες υγείας, 28 οδηγοί/ διασώστες.
  • Για την διαχείριση και παρακολούθηση του προγράμματος: 8 επαγγελματίες υγείας, 3 οικονομολόγοι, 6 διοικητικό προσωπικό, 1 στατιστικός, 2 στελέχη υποστήριξης & λειτουργίας δικτύου, 1 νομικός.

Οι υπόλοιπες θέσεις που δεν προχώρησαν οι διαδικασίες της προκήρυξηςθα επαναπροκηρυχθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Για να δείτε τους πίνακες κατάταξης που αναρτήθηκαν μπορείτε να μεταβείτε στην ιστοσελίδα του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ)

Δείτε επίσης: 93 μόνιμες προσλήψεις στο ΕΚΑΒ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here