ΕΛΚΕΔΙΜ: Δωρεάν Μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις βασικές οικονομικές έννοιες.

0
344

DIPLOMA IN BASIC ECONOMICS

Τα Ελληνικά Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ.) προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα μεταπτυχιακής εξειδίκευσης στις Βασικές Οικονομικές Έννοιες 200 ωρών που οδηγεί στην υποχρεωτική πιστοποίηση για την απόκτηση του Vellum Diploma in Basic Economics .

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές και πτυχιούχους ΑΕΙ/ΤΕΙ και Κολλεγίων μη οικονομικής κατεύθυνσης και στοχεύει στην ενίσχυση των γνώσεων και δεξιοτήτων στις βασικές οικονομικές έννοιες.

H διάρκεια του προγράμματος είναι 200 ώρες και η παρακολούθηση των μαθημάτων πραγματοποιείται μέσω πλατφόρμας τηλεκατάρτισης , σε χρόνο που ορίζει ο κάθε ενδιαφερόμενος βάσει της διαθεσιμότητάς του.

Η υποχρεωτική συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης πραγματοποιείται on line από τον ιδιωτικό χώρο του συμμετέχοντα , με την μέθοδο των πολλαπλών επιλογών.

Για την εγγραφή σας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Diploma in Basic Economics επιλέξτε ΕΔΩ

Τα Ελληνικά Κέντρα Διά Βίου Μάθησης ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ. ιδρύθηκαν και αναπτύσσονται σε όλη την Ελλάδα από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο RAM computer.

O εκπαιδευτικός όμιλος RAM computer δραστηριοποιείται στην εκπαίδευση και πιστοποίηση ενηλίκων από το 1989  και διαθέτει εταιρείες με πολύχρονη και συνεχή εκπαιδευτική παρουσία σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.  

Τα ΕΛΚΕΔΙΜ είναι Κέντρα Διά Βίου Μάθησης αδειοδοτημένα από τον ΕΟΠΠΕΠ, με  αντικείμενο την πιστοποιημένη εκπαίδευση ανέργων, τη διαρκή αναζήτηση για νέα προγράμματα εκπαίδευσης και πιστοποίησης αλλά και τη διασφάλιση θέσεων πρακτικής σε ανταγωνιστικές επιχειρήσεις μέσω συγχρηματοδοτούμενων εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

«Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΕΛΚΕΔΙΜ) υπάρχουν ήδη στην Αθήνα, στη Βέροια, στα Γρεβενά, στη Δράμα, στην Έδεσσα, στην Ηγουμενίτσα, στο Ηράκλειο Κρήτης, στη Θεσσαλονίκη (Κέντρο, Πολίχνη, Ωραιόκαστρο), στην Καστοριά, στην Κοζάνη, στη Λάρισα, στη Λήμνο, στη Ξάνθη, στην Πρέβεζα, στις Σέρρες, στη Σπάρτη, στον Τύρναβο Λάρισας ενώ πολύ σύντομα θα τεθούν σε λειτουργία παραρτήματα που θα καλύπτουν όλες τις περιφέρειες της ελληνικής επικράτειας, είτε ως μέλη του επιχειρηματικού μας ομίλου, είτε ως αυτόνομες επιχειρήσεις με την μέθοδο της δικαιόχρησης (Franchise).»

Από την ίδρυσή τους τα ΕΛΚΕΔΙΜ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της εκπαίδευσης ενηλίκων, διαθέτοντας την αρτιότερη και πλουσιότερη υποδομή τόσο σε εξοπλισμό όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό αποτελούμενο από εξειδικευμένα διοικητικά στελέχη, επιστημονικό προσωπικό και έμπειρους συμβούλους εκπαίδευσης.

Στον τομέα της συνεχιζόμενης και της ενδοεπιχειρησιακής κατάρτισης υλοποιούμε περισσότερα από 10 μεγάλα εκπαιδευτικά προγράμματα με 100άδες ανθρωποώρες επιδοτούμενης και αυτοχρηματοδοτούμενης κατάρτισης. Στους συνεργάτες μας συμπεριλαμβάνονται μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, πολυεθνικές, ΟΤΑ, διοικητικές περιφέρειες κ.ά.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Κεντρικά γραφεία Ram Computer
Tel line: 2312200429
Email: info@elkedim.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here