Διορισμός 156 αθλητών στο δημόσιο – Η λίστα με τα ονόματα

0
81

Το διορισμό 156 αθλητών στο δημόσιο λόγω των αθλητικών τους επιδόσεων ανακοίνωσε την Τρίτη το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Οι αθλητές και αθλήτριες είχαν καταθέσει τα χαρτιά τους από το 2008 λόγω των επιτυχιών τους σε μεγάλες διοργανώσεις κι αφού τηρούσαν όλα τα κριτήρια, διορίστηκαν.

Με απόφαση που υπογράφει η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, οι αθλητές κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ), Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) κατανέμονται σε Υπουργεία, Δήμους, Περιφέρειες και φορείς του Δημοσίου.

Μεταξύ των ονομάτων των επιτυχημένων αθλητών είναι: η Μαρία Τσουρή (πόλο), ο Δημήτρης Μαυροειδής (μπάσκετ – ΑΕΚ), ο Γρηγόρης Μάκος (ποδόσφαιρο – Παναιτωλικός), ο Βαγγέλης Δελακάς (πόλο), ο Αντώνης Πετρόπουλος (ποδόσφαιρο – Απόλλωνας Σμύρνης), ο Χρήστος Λυμπανοβνός (ενόργανη γυμναστική), η Σάβα Λίκα (ακόντιο), τα αδέρφια Νίκος Γκουντούλας και Απόστολος Γκουντούλας (κωπηλασία) και ο Γιώργος Τζιάλλας (κωπηλασία).

Δείτε ΕΔΩ όλα τα ονόματα των αθλητών που διορίζονται

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here